Straffespark refundering

Vi kender alle følelsen, når et bet går op i røg på grund af en forsvarsfejl eller en forkert beslutning af dommerenVAR eller ej. Så denne sæson giver vi pengene igen på alle tabende bets, hvor der bliver dømt straffespark. Det er kun tabende bets på første/sidste målscorer, korrekt målscore, halvleg/fuld tid og Scorecast som giver pengene igen.

Hvordan virker det?

– inden kampen skal du placere et bet på et af de udvalgte markeder, der er nævnt ovenfor.
– vi refunderer tabende bets mellem 50 kr. og 1.000 kr., hvis der bliver givet et straffespark i ordinær tid.

– du kan forvente at få pengene på din konto i løbet af 48 timer.
– kampagnen gælder for Premier League, La Liga og Champions League.

[button color=”green” url=”http://www.clicksys247.com/go/unibet.php” target=”_blank” rel=”nofollow”]Besøge Unibet Nu[/button]

Og der er mere: Vi har stærke tilbud på alle de bedste ligaer og live streaming af de bedste europæiske ligaerLa Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen.

Tilbuddet gælder bets på alle kampe i Champions League, Premier League (England) og La Liga (Spanien), som er en del af vores sportsbook. Det er muligt at få pengene igen på gruppespillet og knockout-fasen af Champions League. Kvalifikationen til Champions League tæller ikke med. Alle boosted bets tæller ikke med i denne kampagne. Kun på bets hvor indsatsen er mellem 50 kr. til 1.000 kr. vil spilleren få pengene igen. Spil med en mindre eller større indsats vil ikke blive refunderet. Du får pengene igen på de kampe, hvor der bliver givet et straffespark i ordinær tid. Overtid og straffesparkskonkurrencer tæller ikke med. Bets på korrekt målscore tæller kun med efter fuld tid. Bets på korrekt målscore ved halvleg tæller ikke med. Første og sidste målscorer er de spillere, der scorer det første eller det sidste mål i kampen. Selvmål tæller ikke med.