Lahti vs Inter Turku

Lahti vs Inter TurkuLahtiInter Turku

⚽ 2024-06-07 – Veikkausliiga

 

Lahti vs Inter Turku Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Lahti vs Inter Turku væddemålstips

Vores forudsigelse for Lahti vs Inter Turku kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-06-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lahti vs Inter Turku væddemålstips

Vores forudsigelse for Lahti vs Inter Turku kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-06-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Lahti vs Inter Turku?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Lahti vs Inter Turku, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Lahti vs Inter Turku kampprognoser

Kampen mellem Lahti og Inter Turku spilles den 2024-06-07. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner T. Lindberg der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Inter Turku har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Lahti vs Inter Turku, tog Lahti 1 sejre hjemme, mens Inter Turku har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Lahti: n/a
  • for Inter Turku: n/a

Lahti vs Inter Turku H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Lahti og Inter Turku:

Dato Resultater
2023-08-30 Lahti 1 – 2 Inter Turku
2023-08-26 Inter Turku 2 – 1 Lahti
2022-07-02 Lahti 2 – 1 Inter Turku
2022-06-22 Inter Turku 5 – 1 Lahti

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Lahti vs Inter Turku H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lahti vs Inter Turku kampen?