Las Palmas vs Sevilla

Las Palmas vs SevillaLas PalmasSevilla

⚽ 2024-04-14 – La Liga

 

Las Palmas vs Sevilla Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Las Palmas vs Sevilla væddemålstips

Vores forudsigelse for Las Palmas vs Sevilla kampen spillet i La Liga den 2024-04-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Las Palmas vs Sevilla væddemålstips

Vores forudsigelse for Las Palmas vs Sevilla kampen spillet i La Liga den 2024-04-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Las Palmas vs Sevilla?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Las Palmas vs Sevilla, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Las Palmas vs Sevilla kampprognoser

Kampen mellem Las Palmas og Sevilla spilles den 2024-04-14. Dette La Liga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner García Pimienta der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sevilla har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Las Palmas vs Sevilla, tog Las Palmas 0 sejre hjemme, mens Sevilla har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Las Palmas: n/a
  • for Sevilla: n/a

Las Palmas vs Sevilla H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Las Palmas og Sevilla:

Dato Resultater
2023-09-17 Sevilla 1 – 0 Las Palmas
2018-02-17 Las Palmas 1 – 2 Sevilla
2017-09-20 Sevilla 1 – 0 Las Palmas
2017-02-12 Las Palmas 0 – 1 Sevilla

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Las Palmas vs Sevilla H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Las Palmas vs Sevilla kampen?