Lazio vs Salernitana

Lazio vs SalernitanaLazioSalernitana

⚽ 2024-04-12 – Serie A

 

Lazio vs Salernitana Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Lazio vs Salernitana væddemålstips

Vores forudsigelse for Lazio vs Salernitana kampen spillet i Serie A den 2024-04-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lazio vs Salernitana væddemålstips

Vores forudsigelse for Lazio vs Salernitana kampen spillet i Serie A den 2024-04-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Lazio vs Salernitana?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Lazio vs Salernitana, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Lazio vs Salernitana kampprognoser

Kampen mellem Lazio og Salernitana spilles den 2024-04-12. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner I. Tudor der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Salernitana har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Lazio vs Salernitana, tog Lazio 0 sejre hjemme, mens Salernitana har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Lazio: n/a
  • for Salernitana: n/a

Lazio vs Salernitana H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Lazio og Salernitana:

Dato Resultater
2023-11-25 Salernitana 2 – 1 Lazio
2023-02-19 Salernitana 0 – 2 Lazio
2022-10-30 Lazio 1 – 3 Salernitana
2022-01-15 Salernitana 0 – 3 Lazio

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Lazio vs Salernitana H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lazio vs Salernitana kampen?