Liverpool vs Atalanta

Liverpool vs AtalantaLiverpoolAtalanta

⚽ 2024-04-11 – UEFA Europa League

 

Liverpool vs Atalanta Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Liverpool vs Atalanta væddemålstips

Vores forudsigelse for Liverpool vs Atalanta kampen spillet i UEFA Europa League den 2024-04-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Liverpool vs Atalanta væddemålstips

Vores forudsigelse for Liverpool vs Atalanta kampen spillet i UEFA Europa League den 2024-04-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Liverpool vs Atalanta?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Liverpool vs Atalanta, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Liverpool vs Atalanta kampprognoser

Kampen mellem Liverpool og Atalanta spilles den 2024-04-11. Dette UEFA Europa League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Klopp der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atalanta har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Liverpool vs Atalanta, tog Liverpool 0 sejre hjemme, mens Atalanta har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Liverpool: Diogo Jota(1 goals/match);
  • for Atalanta: G. Bonfanti(1 goals/match);

Liverpool vs Atalanta H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Liverpool og Atalanta:

Dato Resultater
2020-11-25 Liverpool 0 – 2 Atalanta
2020-11-03 Atalanta 0 – 5 Liverpool
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Liverpool vs Atalanta H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Liverpool vs Atalanta kampen?