Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers

Los Angeles Lakers vs Cleveland CavaliersLos Angeles LakersCleveland Cavaliers

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Cleveland Cavaliers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Cleveland Cavaliers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Cleveland Cavaliers, der spilles i NBA, starter kl. 20:30 GMT-tid den 2024-04-06. Hjemmeholdet kommer med 44 sejre ud af de sidste 77 spillede kampe, mens Cleveland Cavaliers har en vinderrate på 0.597 procent fra de sidste 77 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 0 sejre på hjemmebane, mens Cleveland Cavaliers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point, mens Cleveland Cavaliers har en gennemsnitlig pointforskel på 2.7 point:

  • Los Angeles Lakers: 117.9 gennemsnitspoint for, 117.5 gennemsnitspoint imod
  • Cleveland Cavaliers: 112.6 gennemsnitspoint for, 109.9 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultater
2023-11-26 Cleveland Cavaliers 115 – 121 Los Angeles Lakers
2022-12-07 Cleveland Cavaliers 116 – 102 Los Angeles Lakers
2022-11-06 Los Angeles Lakers 100 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-03-22 Cleveland Cavaliers 120 – 131 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Cleveland Cavaliers kampen?