Luton Town vs Brentford

Luton Town vs BrentfordLuton TownBrentford

⚽ 2024-04-20 – Premier League

 

Luton Town vs Brentford Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Luton Town vs Brentford væddemålstips

Vores forudsigelse for Luton Town vs Brentford kampen spillet i Premier League den 2024-04-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Luton Town vs Brentford væddemålstips

Vores forudsigelse for Luton Town vs Brentford kampen spillet i Premier League den 2024-04-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Luton Town vs Brentford?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Luton Town vs Brentford, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Luton Town vs Brentford kampprognoser

Kampen mellem Luton Town og Brentford spilles den 2024-04-20. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner R. Edwards der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Brentford har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Luton Town vs Brentford, tog Luton Town 1 sejre hjemme, mens Brentford har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Luton Town: n/a
  • for Brentford: n/a

Luton Town vs Brentford H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Luton Town og Brentford:

Dato Resultater
2023-12-02 Brentford 3 – 1 Luton Town
2021-01-20 Brentford 1 – 0 Luton Town
2020-10-31 Luton Town 0 – 3 Brentford
2020-02-25 Luton Town 2 – 1 Brentford

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Luton Town vs Brentford H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Luton Town vs Brentford kampen?