Miami Heat vs Golden State Warriors

Miami Heat vs Golden State WarriorsMiami HeatGolden State Warriors

🏀 2024-03-27 – NBA

 

Miami Heat vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Miami Heat og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Miami Heat vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Miami Heat vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Miami Heat vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Miami Heat vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Miami Heat vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Miami Heat og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Miami Heat vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem Miami Heat og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-03-27. Hjemmeholdet kommer med 39 sejre ud af de sidste 71 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.514 procent fra de sidste 70 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Miami Heat med 1 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Miami Heat en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på 1.5 point:

  • Miami Heat: 109.6 gennemsnitspoint for, 108.9 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 118.3 gennemsnitspoint for, 116.8 gennemsnitspoint imod

Miami Heat vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Miami Heat og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2023-12-29 Golden State Warriors 102 – 114 Miami Heat
2022-11-02 Miami Heat 116 – 109 Golden State Warriors
2022-10-28 Golden State Warriors 123 – 110 Miami Heat
2022-03-24 Miami Heat 104 – 118 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Miami Heat vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Miami Heat – Golden State Warriors kampen?