Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets

Milwaukee Bucks vs Charlotte HornetsMilwaukee BucksCharlotte Hornets

🏀 2024-02-28 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2024-02-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-02-28. Hjemmeholdet kommer med 37 sejre ud af de sidste 58 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.263 procent fra de sidste 57 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 2 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 3.5 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -10 point:

  • Milwaukee Bucks: 121.8 gennemsnitspoint for, 118.3 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 108.1 gennemsnitspoint for, 118.1 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2024-02-10 Milwaukee Bucks 120 – 84 Charlotte Hornets
2023-11-18 Charlotte Hornets 99 – 130 Milwaukee Bucks
2023-02-01 Milwaukee Bucks 124 – 115 Charlotte Hornets
2023-01-07 Milwaukee Bucks 109 – 138 Charlotte Hornets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Charlotte Hornets kampen?