Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers

Milwaukee Bucks vs Los Angeles LakersMilwaukee BucksLos Angeles Lakers

🏀 2024-03-27 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 00:30 GMT-tid den 2024-03-27. Hjemmeholdet kommer med 46 sejre ud af de sidste 71 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.549 procent fra de sidste 71 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 3.7 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på 0.1 point:

  • Milwaukee Bucks: 120.6 gennemsnitspoint for, 116.9 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 117.7 gennemsnitspoint for, 117.6 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2024-03-09 Los Angeles Lakers 123 – 122 Milwaukee Bucks
2023-10-16 Los Angeles Lakers 97 – 108 Milwaukee Bucks
2023-02-10 Los Angeles Lakers 106 – 115 Milwaukee Bucks
2022-12-03 Milwaukee Bucks 129 – 133 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Los Angeles Lakers kampen?