Milwaukee Bucks vs Orlando Magic

Milwaukee Bucks vs Orlando MagicMilwaukee BucksOrlando Magic

🏀 2024-04-11 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2024-04-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2024-04-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-04-11. Hjemmeholdet kommer med 47 sejre ud af de sidste 78 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 0.59 procent fra de sidste 78 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 2 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 2.9 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på 2.3 point:

  • Milwaukee Bucks: 119.7 gennemsnitspoint for, 116.8 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 110.6 gennemsnitspoint for, 108.3 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Orlando Magic:

Dato Resultater
2023-12-22 Milwaukee Bucks 118 – 114 Orlando Magic
2023-11-12 Orlando Magic 112 – 97 Milwaukee Bucks
2023-03-08 Orlando Magic 123 – 134 Milwaukee Bucks
2023-03-02 Milwaukee Bucks 139 – 117 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Orlando Magic kampen?