New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers

New Orleans Pelicans vs Indiana PacersNew Orleans PelicansIndiana Pacers

🏀 2024-03-02 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-03-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2024-03-02. Hjemmeholdet kommer med 35 sejre ud af de sidste 60 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.567 procent fra de sidste 60 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 2 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 1.9 point:

  • New Orleans Pelicans: 116 gennemsnitspoint for, 111.9 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 123.9 gennemsnitspoint for, 122 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2024-02-29 Indiana Pacers 123 – 114 New Orleans Pelicans
2022-12-27 New Orleans Pelicans 113 – 93 Indiana Pacers
2022-11-08 Indiana Pacers 129 – 122 New Orleans Pelicans
2022-01-25 New Orleans Pelicans 117 – 113 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Indiana Pacers kampen?