Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings

Oklahoma City Thunder vs Sacramento KingsOklahoma City ThunderSacramento Kings

🏀 2024-02-11 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 21:00 GMT-tid den 2024-02-11. Hjemmeholdet kommer med 35 sejre ud af de sidste 51 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.58 procent fra de sidste 50 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 0 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 7.8 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point:

  • Oklahoma City Thunder: 120.8 gennemsnitspoint for, 113 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 118.4 gennemsnitspoint for, 118.1 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-12-15 Sacramento Kings 128 – 123 Oklahoma City Thunder
2023-11-11 Sacramento Kings 105 – 98 Oklahoma City Thunder
2023-03-01 Oklahoma City Thunder 117 – 123 Sacramento Kings
2023-02-27 Oklahoma City Thunder 115 – 124 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Sacramento Kings kampen?