Olympiakos vs Barcelona

Olympiakos vs BarcelonaOlympiakosBarcelona

🏀 2024-05-02 – Euroleague

 

Olympiakos vs Barcelona Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olympiakos og Barcelona samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olympiakos vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olympiakos vs Barcelona væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Barcelona kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olympiakos vs Barcelona?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olympiakos og Barcelona sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Olympiakos vs Barcelona kampprognoser

Kampen mellem Olympiakos og Barcelona, der spilles i Euroleague, starter kl. 16:45 GMT-tid den 2024-05-02. Hjemmeholdet kommer med 23 sejre ud af de sidste 26 spillede kampe, mens Barcelona har en vinderrate på 0.677 procent fra de sidste 31 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olympiakos med 0 sejre på hjemmebane, mens Barcelona har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olympiakos en gennemsnitlig pointforskel på 15.3 point, mens Barcelona har en gennemsnitlig pointforskel på 6.7 point:

  • Olympiakos: 84.6 gennemsnitspoint for, 69.3 gennemsnitspoint imod
  • Barcelona: 88.0 gennemsnitspoint for, 81.3 gennemsnitspoint imod

Olympiakos vs Barcelona H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olympiakos og Barcelona:

Dato Resultater
2024-04-30 Olympiakos 80 – 82 Barcelona
2024-04-26 Barcelona 77 – 69 Olympiakos
2024-04-24 Barcelona 75 – 77 Olympiakos
2024-01-10 Barcelona 86 – 78 Olympiakos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olympiakos vs Barcelona-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympiakos – Barcelona kampen?