Orlando Magic vs Chicago Bulls

Orlando Magic vs Chicago BullsOrlando MagicChicago Bulls

🏀 2024-04-07 – NBA

 

Orlando Magic vs Chicago Bulls Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Orlando Magic og Chicago Bulls samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Orlando Magic vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2024-04-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Orlando Magic vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2024-04-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Orlando Magic vs Chicago Bulls?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Orlando Magic og Chicago Bulls sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Orlando Magic vs Chicago Bulls kampprognoser

Kampen mellem Orlando Magic og Chicago Bulls, der spilles i NBA, starter kl. 23:00 GMT-tid den 2024-04-07. Hjemmeholdet kommer med 45 sejre ud af de sidste 77 spillede kampe, mens Chicago Bulls har en vinderrate på 0.481 procent fra de sidste 77 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Orlando Magic med 1 sejre på hjemmebane, mens Chicago Bulls har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Orlando Magic en gennemsnitlig pointforskel på 2.2 point, mens Chicago Bulls har en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point:

  • Orlando Magic: 110.6 gennemsnitspoint for, 108.4 gennemsnitspoint imod
  • Chicago Bulls: 111.9 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod

Orlando Magic vs Chicago Bulls H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Orlando Magic og Chicago Bulls:

Dato Resultater
2024-02-11 Orlando Magic 114 – 108 Chicago Bulls
2023-11-18 Chicago Bulls 97 – 103 Orlando Magic
2023-11-16 Chicago Bulls 94 – 96 Orlando Magic
2023-02-14 Chicago Bulls 91 – 100 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Orlando Magic vs Chicago Bulls-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Orlando Magic – Chicago Bulls kampen?