Orlando Magic vs New Orleans Pelicans

Orlando Magic vs New Orleans PelicansOrlando MagicNew Orleans Pelicans

🏀 2024-03-22 – NBA

 

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Orlando Magic og New Orleans Pelicans samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs New Orleans Pelicans kampen, som spilles i NBA den 2024-03-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Orlando Magic vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Orlando Magic og New Orleans Pelicans sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans kampprognoser

Kampen mellem Orlando Magic og New Orleans Pelicans, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-03-22. Hjemmeholdet kommer med 41 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens New Orleans Pelicans har en vinderrate på 0.618 procent fra de sidste 68 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Orlando Magic med 1 sejre på hjemmebane, mens New Orleans Pelicans har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Orlando Magic en gennemsnitlig pointforskel på 2 point, mens New Orleans Pelicans har en gennemsnitlig pointforskel på 5.3 point:

  • Orlando Magic: 110.8 gennemsnitspoint for, 108.8 gennemsnitspoint imod
  • New Orleans Pelicans: 116 gennemsnitspoint for, 110.7 gennemsnitspoint imod

Orlando Magic vs New Orleans Pelicans H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Orlando Magic og New Orleans Pelicans:

Dato Resultater
2023-10-18 Orlando Magic 92 – 104 New Orleans Pelicans
2023-10-11 New Orleans Pelicans 105 – 122 Orlando Magic
2023-02-28 New Orleans Pelicans 93 – 101 Orlando Magic
2023-01-21 Orlando Magic 123 – 110 New Orleans Pelicans

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Orlando Magic vs New Orleans Pelicans-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Orlando Magic – New Orleans Pelicans kampen?