Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks

Portland Trail Blazers vs Milwaukee BucksPortland Trail BlazersMilwaukee Bucks

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2024-02-01. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.681 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 0 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -8.4 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 4 point:

  • Portland Trail Blazers: 108.3 gennemsnitspoint for, 116.7 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 124 gennemsnitspoint for, 120 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2023-11-26 Milwaukee Bucks 108 – 102 Portland Trail Blazers
2023-02-07 Portland Trail Blazers 108 – 127 Milwaukee Bucks
2022-11-22 Milwaukee Bucks 119 – 111 Portland Trail Blazers
2022-02-15 Milwaukee Bucks 107 – 122 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks kampen?