Real Madrid vs Manchester City

Real Madrid vs Manchester CityReal MadridManchester City

⚽ 2024-04-09 – UEFA Champions League

 

Real Madrid vs Manchester City Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Madrid vs Manchester City væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Manchester City kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-04-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Madrid vs Manchester City væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Manchester City kampen spillet i UEFA Champions League den 2024-04-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Madrid vs Manchester City?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Madrid vs Manchester City, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Real Madrid vs Manchester City kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Manchester City spilles den 2024-04-09. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner C. Ancelotti der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester City har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Madrid vs Manchester City, tog Real Madrid 1 sejre hjemme, mens Manchester City har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Madrid: n/a
  • for Manchester City: K. De Bruyne(1 goals/match);E. Haaland(0.86 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);

Real Madrid vs Manchester City H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Madrid og Manchester City:

Dato Resultater
2023-05-17 Manchester City 4 – 0 Real Madrid
2023-05-09 Real Madrid 1 – 1 Manchester City
2022-05-04 Real Madrid 3 – 1 Manchester City
2022-04-26 Manchester City 4 – 3 Real Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Madrid vs Manchester City H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid vs Manchester City kampen?