Real Madrid vs Real Betis

Real Madrid vs Real BetisReal MadridReal Betis

⚽ 2024-05-25 – La Liga

 

Real Madrid vs Real Betis Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Madrid vs Real Betis væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2024-05-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Madrid vs Real Betis væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2024-05-25 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Madrid vs Real Betis?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Madrid vs Real Betis, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Real Madrid vs Real Betis kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Real Betis spilles den 2024-05-25. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner C. Ancelotti der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Betis har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Madrid vs Real Betis, tog Real Madrid 1 sejre hjemme, mens Real Betis har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Madrid: n/a
  • for Real Betis: n/a

Real Madrid vs Real Betis H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Madrid og Real Betis:

Dato Resultater
2023-12-09 Real Betis 1 – 1 Real Madrid
2023-03-05 Real Betis 0 – 0 Real Madrid
2022-09-03 Real Madrid 2 – 1 Real Betis
2022-05-20 Real Madrid 0 – 0 Real Betis

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Madrid vs Real Betis H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid vs Real Betis kampen?