Real Sociedad vs Almeria

Real Sociedad vs AlmeriaReal SociedadAlmeria

⚽ 2024-04-14 – La Liga

 

Real Sociedad vs Almeria Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Sociedad vs Almeria væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Sociedad vs Almeria kampen spillet i La Liga den 2024-04-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Sociedad vs Almeria væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Sociedad vs Almeria kampen spillet i La Liga den 2024-04-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Sociedad vs Almeria?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Sociedad vs Almeria, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Real Sociedad vs Almeria kampprognoser

Kampen mellem Real Sociedad og Almeria spilles den 2024-04-14. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Imanol Alguacil der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Almeria har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Sociedad vs Almeria, tog Real Sociedad 1 sejre hjemme, mens Almeria har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Sociedad: n/a
  • for Almeria: n/a

Real Sociedad vs Almeria H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Sociedad og Almeria:

Dato Resultater
2023-11-11 Almeria 1 – 3 Real Sociedad
2023-05-23 Real Sociedad 1 – 0 Almeria
2023-01-08 Almeria 0 – 2 Real Sociedad
2015-02-13 Almeria 2 – 2 Real Sociedad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Sociedad vs Almeria H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Sociedad vs Almeria kampen?