Sacramento Kings vs Dallas Mavericks

Sacramento Kings vs Dallas MavericksSacramento KingsDallas Mavericks

🏀 2024-03-27 – NBA

 

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Sacramento Kings og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-03-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Sacramento Kings vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Sacramento Kings og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Sacramento Kings og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-03-27. Hjemmeholdet kommer med 41 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.586 procent fra de sidste 70 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Sacramento Kings med 1 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Sacramento Kings en gennemsnitlig pointforskel på 1.5 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 1.6 point:

  • Sacramento Kings: 117.8 gennemsnitspoint for, 116.3 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 118.6 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Sacramento Kings og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2024-01-28 Dallas Mavericks 115 – 120 Sacramento Kings
2023-11-20 Dallas Mavericks 113 – 129 Sacramento Kings
2023-04-06 Dallas Mavericks 123 – 119 Sacramento Kings
2023-02-12 Sacramento Kings 133 – 128 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Sacramento Kings vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sacramento Kings – Dallas Mavericks kampen?