Silkeborg vs FC Copenhagen

Silkeborg vs FC CopenhagenSilkeborgFC Copenhagen

⚽ 2024-05-05 – Superliga

 

Silkeborg vs FC Copenhagen Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Silkeborg vs FC Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Silkeborg vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Silkeborg vs FC Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Silkeborg vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2024-05-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Silkeborg vs FC Copenhagen?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Silkeborg vs FC Copenhagen, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Silkeborg vs FC Copenhagen kampprognoser

Kampen mellem Silkeborg og FC Copenhagen spilles den 2024-05-05. Dette Superliga møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner K. Nielsen der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens FC Copenhagen har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Silkeborg vs FC Copenhagen, tog Silkeborg 0 sejre hjemme, mens FC Copenhagen har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Silkeborg: n/a
  • for FC Copenhagen: n/a

Silkeborg vs FC Copenhagen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Silkeborg og FC Copenhagen:

Dato Resultater
2024-04-21 FC Copenhagen 2 – 0 Silkeborg
2024-02-18 Silkeborg 0 – 3 FC Copenhagen
2023-12-09 Silkeborg 1 – 2 FC Copenhagen
2023-12-06 FC Copenhagen 0 – 2 Silkeborg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Silkeborg vs FC Copenhagen H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Silkeborg vs FC Copenhagen kampen?