Tromsø vs Rosenborg

Tromsø vs RosenborgTromsøRosenborg

⚽ 2024-05-20 – Eliteserien

 

Tromsø vs Rosenborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tromsø vs Rosenborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Tromsø vs Rosenborg kampen spillet i Eliteserien den 2024-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tromsø vs Rosenborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Tromsø vs Rosenborg kampen spillet i Eliteserien den 2024-05-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Tromsø vs Rosenborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Tromsø vs Rosenborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Tromsø vs Rosenborg kampprognoser

Kampen mellem Tromsø og Rosenborg spilles den 2024-05-20. Dette Eliteserien møde starter kl. 17:15 GMT. Holdet ledes af træner J. Vik der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rosenborg har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tromsø vs Rosenborg, tog Tromsø 2 sejre hjemme, mens Rosenborg har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tromsø: n/a
  • for Rosenborg: n/a

Tromsø vs Rosenborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tromsø og Rosenborg:

Dato Resultater
2023-09-03 Tromsø 3 – 1 Rosenborg
2023-07-16 Rosenborg 2 – 1 Tromsø
2022-08-28 Tromsø 4 – 3 Rosenborg
2022-07-23 Rosenborg 3 – 0 Tromsø

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tromsø vs Rosenborg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tromsø vs Rosenborg kampen?