Toronto Raptors vs Indiana Pacers

Toronto Raptors vs Indiana PacersToronto RaptorsIndiana Pacers

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Toronto Raptors vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Toronto Raptors og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Toronto Raptors vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Toronto Raptors vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2024-04-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Toronto Raptors vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Toronto Raptors og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Toronto Raptors vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Toronto Raptors og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2024-04-10. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 78 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.57 procent fra de sidste 79 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Toronto Raptors med 0 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Toronto Raptors en gennemsnitlig pointforskel på -6 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på 2.5 point:

  • Toronto Raptors: 112.6 gennemsnitspoint for, 118.6 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 122.7 gennemsnitspoint for, 120.2 gennemsnitspoint imod

Toronto Raptors vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Toronto Raptors og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2024-02-27 Indiana Pacers 122 – 130 Toronto Raptors
2024-02-15 Toronto Raptors 125 – 127 Indiana Pacers
2023-11-23 Indiana Pacers 131 – 132 Toronto Raptors
2023-03-22 Toronto Raptors 114 – 118 Indiana Pacers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Toronto Raptors vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toronto Raptors – Indiana Pacers kampen?