Toronto Raptors vs San Antonio Spurs

Toronto Raptors vs San Antonio SpursToronto RaptorsSan Antonio Spurs

🏀 2024-02-13 – NBA

 

Toronto Raptors vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem Toronto Raptors og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-02-13. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 53 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.189 procent fra de sidste 53 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Toronto Raptors med 1 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Toronto Raptors en gennemsnitlig pointforskel på -3.6 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -8.9 point:

  • Toronto Raptors: 113.9 gennemsnitspoint for, 117.5 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 112 gennemsnitspoint for, 120.9 gennemsnitspoint imod

Toronto Raptors vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Toronto Raptors og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2023-11-05 San Antonio Spurs 116 – 123 Toronto Raptors
2023-02-09 Toronto Raptors 112 – 98 San Antonio Spurs
2022-11-03 San Antonio Spurs 100 – 143 Toronto Raptors
2022-03-10 San Antonio Spurs 104 – 119 Toronto Raptors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Toronto Raptors vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Toronto Raptors vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Toronto Raptors og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Toronto Raptors vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-02-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Toronto Raptors vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2024-02-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Toronto Raptors vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Toronto Raptors og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toronto Raptors – San Antonio Spurs kampen?