Toulouse vs Strasbourg

Toulouse vs StrasbourgToulouseStrasbourg

⚽ 2024-04-07 – Ligue 1

 

Toulouse vs Strasbourg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Toulouse vs Strasbourg væddemålstips

Vores forudsigelse for Toulouse vs Strasbourg kampen spillet i Ligue 1 den 2024-04-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Toulouse vs Strasbourg væddemålstips

Vores forudsigelse for Toulouse vs Strasbourg kampen spillet i Ligue 1 den 2024-04-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Toulouse vs Strasbourg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Toulouse vs Strasbourg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Toulouse vs Strasbourg kampprognoser

Kampen mellem Toulouse og Strasbourg spilles den 2024-04-07. Dette Ligue 1 møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Carles Martínez der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Strasbourg har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Toulouse vs Strasbourg, tog Toulouse 0 sejre hjemme, mens Strasbourg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Toulouse: n/a
  • for Strasbourg: n/a

Toulouse vs Strasbourg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Toulouse og Strasbourg:

Dato Resultater
2023-08-27 Strasbourg 2 – 0 Toulouse
2023-01-29 Strasbourg 1 – 2 Toulouse
2022-10-23 Toulouse 2 – 2 Strasbourg
2020-02-05 Toulouse 0 – 1 Strasbourg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Toulouse vs Strasbourg H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toulouse vs Strasbourg kampen?