Union Berlin vs Borussia Dortmund

Union Berlin vs Borussia DortmundUnion BerlinBorussia Dortmund

⚽ 2024-03-02 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Borussia Dortmund Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Union Berlin vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for Union Berlin vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Union Berlin vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for Union Berlin vs Borussia Dortmund kampen spillet i Bundesliga den 2024-03-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Union Berlin vs Borussia Dortmund?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Union Berlin vs Borussia Dortmund, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Union Berlin vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem Union Berlin og Borussia Dortmund spilles den 2024-03-02. Dette Bundesliga møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner N. Bjelica der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Union Berlin vs Borussia Dortmund, tog Union Berlin 1 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);
  • for Borussia Dortmund: n/a

Union Berlin vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Union Berlin og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2023-10-07 Borussia Dortmund 4 – 2 Union Berlin
2023-04-08 Borussia Dortmund 2 – 1 Union Berlin
2022-10-16 Union Berlin 2 – 0 Borussia Dortmund
2022-02-13 Union Berlin 0 – 3 Borussia Dortmund

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Union Berlin vs Borussia Dortmund H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Union Berlin vs Borussia Dortmund kampen?