Vaerlose vs Svendborg

Vaerlose vs SvendborgVaerloseSvendborg

🏀 2024-03-07 – Basketligaen

 

Vaerlose vs Svendborg Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Vaerlose og Svendborg samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Vaerlose vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Vaerlose vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vaerlose vs Svendborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Vaerlose vs Svendborg kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-03-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Vaerlose vs Svendborg?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Vaerlose og Svendborg sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Vaerlose vs Svendborg kampprognoser

Kampen mellem Vaerlose og Svendborg, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2024-03-07. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 20 spillede kampe, mens Svendborg har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Vaerlose med 1 sejre på hjemmebane, mens Svendborg har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Vaerlose en gennemsnitlig pointforskel på -4.6 point, mens Svendborg har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Vaerlose: 81.3 gennemsnitspoint for, 85.9 gennemsnitspoint imod
  • Svendborg: 92.1 gennemsnitspoint for, 80.9 gennemsnitspoint imod

Vaerlose vs Svendborg H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Vaerlose og Svendborg:

Dato Resultater
2024-01-15 Svendborg 98 – 76 Vaerlose
2023-10-22 Vaerlose 79 – 83 Svendborg
2022-12-29 Svendborg 83 – 75 Vaerlose
2022-10-14 Vaerlose 78 – 76 Svendborg

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Vaerlose vs Svendborg-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Vaerlose – Svendborg kampen?