Virtus Bologna vs Baskonia

Virtus Bologna vs BaskoniaVirtus BolognaBaskonia

🏀 2024-04-12 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Baskonia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Virtus Bologna og Baskonia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Virtus Bologna vs Baskonia væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Baskonia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Virtus Bologna vs Baskonia væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Baskonia kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Virtus Bologna vs Baskonia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Virtus Bologna og Baskonia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Virtus Bologna vs Baskonia kampprognoser

Kampen mellem Virtus Bologna og Baskonia, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2024-04-12. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 26 spillede kampe, mens Baskonia har en vinderrate på 0.536 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Virtus Bologna med 1 sejre på hjemmebane, mens Baskonia har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Virtus Bologna en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point, mens Baskonia har en gennemsnitlig pointforskel på -0.3 point:

  • Virtus Bologna: 88.5 gennemsnitspoint for, 77.3 gennemsnitspoint imod
  • Baskonia: 87.6 gennemsnitspoint for, 87.9 gennemsnitspoint imod

Virtus Bologna vs Baskonia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Virtus Bologna og Baskonia:

Dato Resultater
2023-12-14 Baskonia 81 – 91 Virtus Bologna
2023-02-24 Virtus Bologna 88 – 83 Baskonia
2022-12-22 Baskonia 90 – 79 Virtus Bologna
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Virtus Bologna vs Baskonia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Virtus Bologna – Baskonia kampen?