Washington Wizards vs Phoenix Suns

Washington Wizards vs Phoenix SunsWashington WizardsPhoenix Suns

🏀 2024-02-04 – NBA

 

Washington Wizards vs Phoenix Suns kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Phoenix Suns, der spilles i NBA, starter kl. 21:30 GMT-tid den 2024-02-04. Hjemmeholdet kommer med 9 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Phoenix Suns har en vinderrate på 0.583 procent fra de sidste 48 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 1 sejre på hjemmebane, mens Phoenix Suns har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -9 point, mens Phoenix Suns har en gennemsnitlig pointforskel på 2.4 point:

  • Washington Wizards: 115 gennemsnitspoint for, 124 gennemsnitspoint imod
  • Phoenix Suns: 116.8 gennemsnitspoint for, 114.4 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Phoenix Suns H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Phoenix Suns:

Dato Resultater
2023-12-18 Phoenix Suns 112 – 108 Washington Wizards
2022-12-29 Washington Wizards 127 – 102 Phoenix Suns
2022-12-21 Phoenix Suns 110 – 113 Washington Wizards
2022-07-10 Phoenix Suns 72 – 97 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Phoenix Suns-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs Phoenix Suns Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Phoenix Suns samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Phoenix Suns væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Phoenix Suns kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Phoenix Suns væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Phoenix Suns kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Phoenix Suns?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Phoenix Suns sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Phoenix Suns kampen?