Zalgiris Kaunas vs Real Madrid

Zalgiris Kaunas vs Real MadridZalgiris KaunasReal Madrid

🏀 2024-04-11 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Zalgiris Kaunas og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2024-04-11, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Zalgiris Kaunas vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Zalgiris Kaunas og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Zalgiris Kaunas og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 17:00 GMT-tid den 2024-04-11. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 23 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.821 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Zalgiris Kaunas med 1 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Zalgiris Kaunas en gennemsnitlig pointforskel på 12.4 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 9.2 point:

  • Zalgiris Kaunas: 85.2 gennemsnitspoint for, 72.8 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 87.7 gennemsnitspoint for, 78.5 gennemsnitspoint imod

Zalgiris Kaunas vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Zalgiris Kaunas og Real Madrid:

Dato Resultater
2023-10-17 Real Madrid 93 – 79 Zalgiris Kaunas
2023-02-23 Real Madrid 96 – 69 Zalgiris Kaunas
2022-12-15 Zalgiris Kaunas 81 – 72 Real Madrid
2022-09-13 Real Madrid 89 – 81 Zalgiris Kaunas

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Zalgiris Kaunas vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Zalgiris Kaunas – Real Madrid kampen?