Borussia M’gladbach vs Union Berlin

Borussia M’gladbach vs Union BerlinBorussia M'gladbachUnion Berlin

⚽ 2024-04-28 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Union Berlin Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Borussia M'gladbach vs Union Berlin kampen spillet i Bundesliga den 2024-04-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Borussia M’gladbach vs Union Berlin?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Borussia M’gladbach vs Union Berlin, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Borussia M’gladbach vs Union Berlin kampprognoser

Kampen mellem Borussia M’gladbach og Union Berlin spilles den 2024-04-28. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner G. Seoane der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Union Berlin har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Borussia M’gladbach vs Union Berlin, tog Borussia M’gladbach 0 sejre hjemme, mens Union Berlin har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);

Borussia M’gladbach vs Union Berlin H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Borussia M’gladbach og Union Berlin:

Dato Resultater
2023-12-09 Union Berlin 3 – 1 Borussia M’gladbach
2023-04-23 Borussia M’gladbach 0 – 1 Union Berlin
2022-10-30 Union Berlin 2 – 1 Borussia M’gladbach
2022-01-22 Borussia M’gladbach 1 – 2 Union Berlin

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Borussia M’gladbach vs Union Berlin H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Borussia M’gladbach vs Union Berlin kampen?