Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos

Maccabi Tel Aviv vs PanathinaikosMaccabi Tel AvivPanathinaikos

🏀 2024-05-02 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Maccabi Tel Aviv og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-05-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:45 GMT-tid den 2024-05-02. Hjemmeholdet kommer med 21 sejre ud af de sidste 24 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 0.960 procent fra de sidste 25 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Maccabi Tel Aviv med 2 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Maccabi Tel Aviv en gennemsnitlig pointforskel på 12.7 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 15.4 point:

  • Maccabi Tel Aviv: 91.8 gennemsnitspoint for, 79.1 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 85.6 gennemsnitspoint for, 70.2 gennemsnitspoint imod

Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Maccabi Tel Aviv og Panathinaikos:

Dato Resultater
2024-04-30 Maccabi Tel Aviv 85 – 83 Panathinaikos
2024-04-25 Panathinaikos 95 – 79 Maccabi Tel Aviv
2024-04-23 Panathinaikos 87 – 91 Maccabi Tel Aviv
2024-01-25 Maccabi Tel Aviv 90 – 75 Panathinaikos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos kampen?