Monza vs Atalanta

Monza vs AtalantaMonzaAtalanta

⚽ 2024-04-21 – Serie A

 

Monza vs Atalanta Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Monza vs Atalanta væddemålstips

Vores forudsigelse for Monza vs Atalanta kampen spillet i Serie A den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Monza vs Atalanta væddemålstips

Vores forudsigelse for Monza vs Atalanta kampen spillet i Serie A den 2024-04-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Monza vs Atalanta?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Monza vs Atalanta, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Monza vs Atalanta kampprognoser

Kampen mellem Monza og Atalanta spilles den 2024-04-21. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner R. Palladino der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atalanta har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Monza vs Atalanta, tog Monza 0 sejre hjemme, mens Atalanta har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Monza: n/a
  • for Atalanta: n/a

Monza vs Atalanta H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Monza og Atalanta:

Dato Resultater
2023-09-02 Atalanta 3 – 0 Monza
2023-06-04 Atalanta 5 – 2 Monza
2022-09-05 Monza 0 – 2 Atalanta
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Monza vs Atalanta H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Monza vs Atalanta kampen?